logotyp guldstjärnan 2022

Vem är bäst på service i Åre kommun och förtjänar en guldstjärna? Under hösten har du haft möjlighet att nominera dina favoriter till Guldstjärnan 2024. Nu är det dags att ta fram årets vinnare.

Nominerade i kategorin Årets serviceföretag:

Löser det mesta, aldrig några problem! Nu dessutom med ny delägare som bidrar till fin utveckling och nya idéer. Man åker aldrig genom Åredalen utan att se att de är delaktiga i något projekt.

Personalen på HC Renen är mycket professionella och ger alltid lika trevligt bemötande. Man får tid samma dag, hjälp snabbt av kunnig och bra personal som bemöter en väl. Bästa vårdcentralen någonsin!

Lena och Roar med personal är alltid välkomnande och trevliga med sina gäster, ger bra information om både mat och dryck – lyfter fram det lokala och bjuder på mycket gott från naturen.

Lena och Peter på Ottjsöbua är alltid glada, alltid positiva och alltid hjälpsamma. Här finns allt – bredare sortiment får man leta efter. Har de inte det man behöver, beställer de i så fall genast hem det.

Här finns ett stort sortiment som ständigt utvecklas och med en otroligt service-minded personal. Samtidigt som det är en viktig knutpunkt för bygden! Inte konstigt att Anna-Lena och Leif utsågs till ”Årets mack” i Sverige bland bolagets franschise-stationer.

Nominerade i kategorin Årets serviceperson:

Benny, som tillsammans med medarbetare och samarbetspartners, skapat och förverkligat Mötesplats Verket i Järpen! Platsen lyfter Järpen till något att vara riktigt stolta över! Flera veckor efter invigningen är det ständigt barn, ungdomar och vuxna på plats för att umgås och utöva aktiviteter tillsammans. Benny är alltid hjälpsam, engagerad, driven, positiv och ärlig i allt han gör och en riktigt energiboost att träffa. Benny är helt enkelt Järpens kraftverk! Han återfinns även i andra sammanhang som en spindel i nätet och drivande positiv kraft för lokalsamhällets utveckling. En värdig person att vinna Guldstjärnan!

Linnéa visar alltid enastående engagemang och professionalism i sitt arbete. Hennes vänlighet, noggrannhet och förmåga att lösa problem snabbt och effektivt gör henne till en ovärderlig tillgång för alla! Hon är verkligen bäst och förtjänar denna utmärkelse för sitt outtröttliga arbete och positiva attityd. Hon är en själ med stor passion för sitt yrke och som brinner för frisöryrket. Det handlar inte bara om henne som frisör utan hennes förmåga att få dig att känna dig sedd, inkluderad och intresserad. Hon är en stjärna och är en viktig del av vår kommun.

Hon bemöter alltid såväl kunder som kollegor med ett leende på läpparna. Ingen utmaning är för stor och ingen fråga är för svår. Hon bryr sig på riktigt om sina kunder och kollegor.

Årets serviceperson 2024 borde bli ordningsvakten Ulf som säsong efter säsong möter turister, säsongare och oss Årebor i entrén på byns afterskier, nattklubbar och på olika evenemang. Han är alltid service-minded och glad. Uffe sätter pricken över i:et vid varje besök på Verandans after ski med service i toppklass.

Yvonne arbetar på Fjällbackens förskola i Undersåker och varit där sedan den öppnade. Hon är en enastående person på alla sätt och vis. Både i sitt bemötande med barn och deras vårdnadshavare, men även med personal runt omkring sig, ny som gammal. Hon kan namnet på varenda förälder på förskolan och hälsar de alltid välkomna. Hon är en trygghet för både barn och vuxna. Klok, smart och kvicktänkt!

Rösta på din favorit!

Omröstningen är öppen till och med söndagen den 3 november. Observera att du bara får rösta en gång.

Klicka här för att rösta på din favorit »

Mer om Guldstjärnan

Gott värdskap och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap och vänligt bemötande är en framtidsfråga för Jämtland Härjedalen och därför delar kommunerna i länet, Länsstyrelsen i Jämtlands län och Jämtland Härjedalen Turism ut priset Guldstjärnan.

Guldstjärnan delas ut årligen till Årets serviceperson och Årets serviceföretag i Jämtlands län. Tidigare vinnare i Åre kommun har bland annat varit Opus Bilprovning i Järpen och ICA Karl Ors Bua i Hallen, som till och med vann länsfinalen 2020. Årets serviceperson har bland annat gått till Åsa Andersson på ICA Strandbergs i Undersåker och Denise Asp, verksamhetsledare på Mekka och Ung Fritid i Åre kommun som också blev utsedd till Årets serviceperson i Jämtlands län 2022. 

Läs mer om pristagarna 2023 »

 


Dina personuppgifter behövs för att kunna utse årets vinnare av Guldstjärnan och samtidigt säkerställa röstningsförfarandet, det vill säga att du endast röstar en gång. Den rättsliga grunden är av allmänt intresse och personuppgiftsansvarig är kommunstyrelsen. Här kan du läsa mer om hur personuppgifter hanteras: are.se/kommunpolitik/dataskyddsforordningen-gdpr