Bemanningsenheten ansvarar för vikarieanskaffning till verksamheter inom område hemvård, LSS, förskola och måltid. Hos oss arbetar timvikarier, visstidsanställda och medarbetare som ingår i vår personalpool.

Vi erbjuder ett omväxlade, viktigt och roligt arbete. Som vikarie förväntar vi oss att du är en person som tycker om variation i arbetet, gillar att träffa nya människor och att du motiveras av att vara en kollega som bidrar med glädje och kompetens i arbetsgruppen.

Vi anställer vikarier inom följande yrkesområden:

  • Sjuksköterska, undersköterska och vårdbiträde till särskilt boende och hemtjänst
  • Vårdare till LSS gruppboende
  • Personlig assistent till LSS
  • Barnskötare till förskolan
  • Ekonomibiträde till förskolans mottagningskök
  • Kock och ekonomibiträde till måltidsenhetens tillagningskök
  • Lokalvårdare till måltidsenheten

Vi arbetar i bokningssystemet TimeCare Pool. Som timavlönad vikarie anger du själv när du har möjlighet att arbeta. Vi kommer överens med dig vilka arbetsplatser som är aktuella utifrån verksamheternas behov, din kompetens samt dina önskemål. Bemanningsenheten matchar inkomna beställningar med tillgängliga vikarier för aktuell arbetsplats. Arbetstiderna bestäms ofta med kort framförhållning.

Vi ser gärna att du kan arbeta minst 50% och en sammanhängande period av minst 2 månader. Vi söker ständigt efter nya och duktiga timvikarier!

Intresseanmälan

Klicka här för att skicka en intresseanmälan till oss

Det är meriterande om du har utbildning och erfarenhet inom det område du söker till. Rekryteringen sker löpande och vi kontaktar alla sökande efter hand.

Vid behov publicerar vi lediga tjänster under rubriken Lediga jobb.

Om du är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta bemanningsenheten på telefon 0647-163 85 eller via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.