Okej, vi vet om att verkligheten inte riktigt ser ut som i filmen. Vi har våra utmaningar i förskolan, precis som alla andra. Men förskolepersonalen i vår kommun är faktiskt superhjältar.

Superhjältar som varje dag visar våra barn att inga hinder är för svåra, inga berg är för höga och att inga forsar är för starka.

Men vi behöver bli fler. Vi behöver dig.

Nu söker vi dig som vill leva livet fullt ut och som tillsammans med oss vill skapa en förskola där inga drömmar är för stora. Våga ta steget, fyll i intresseanmälan genom att klicka på knappen nedan så hjälper vi dig att komma på plats i kommunen där du får vara precis som du är och där inget är omöjligt.

I Åre kommun bedriver vi ett gemensamt utvecklingsarbete som syftar till att skapa en pedagogisk helhetsidé utifrån ställningstaganden kring människosyn, kunskapssyn och syn på lärande där barns rättigheter och likvärdighet är utgångspunkten. Det här är vårt sätt att stå upp för FN:s barnkonvention.

 

Tillsammans med Martina Lundström, som är legitimerad förskollärare, pedagogista och författare, har vi format det som blivit underlaget för den pedagogiska helhetsidén. Samma människosyn, samma syn på barns lärande och samma rättigheter går som en röd tråd oavsett vilken förskola du jobbar eller lämnar ditt barn på i Åre kommun.

 

Vi är extremt stolta över att ha kommit så här långt. Men vi vill hela tiden förbättras och utvecklas. Det kan vi göra tillsammans med dig. Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

 

Wow, jag vill arbeta inom Åre kommuns förskolor. Fyll i en intresseanmälan »

Här i Åre kommun är finner du en växande landsbygdskommun i en unik mix av sjönära ängar till högalpina områden, samiskt kulturlandskap och ett fantastiskt nöjesutbud. I Åre kommun kommer du inte hitta många höghus, bilköer eller tullar. Här bor vi i mindre byar där invånarna kommer göra allt för att just du ska känna att det här är ditt hem.

 

Visst – vi förstår att det kan kännas läskigt att våga ta det där steget som du innerst inne drömmer om. Men vi lovar att hjälpa dig med all vår jämtländska envishet så att du inom kort kommer kalla Åre kommun för hemma.

 

Wow, jag vill arbeta inom Åre kommuns förskolor. Fyll i en intresseanmälan »

Fyra goda anledningar till att ta steget

Vi skulle kunna rada upp hur många anledningar som helst för att flytta till just vår kommun och börja jobba som förskollärare hos oss. Men det skulle ta alldeles för lång tid, så här kommer ett axplock:

Du får arbeta med fantastiska och engagerade kollegor

Du får arbeta med vår unika pedagogiska helhetsidé
Du flyttar till en fantastisk plats med storslagen fjällmiljö
Du får en personlig kontakt hos oss som berättar om våra lediga tjänster och som hjälper dig som går i flyttankar