Välkommen att söka till Åre Kulturskola!

Två nyheter för i år är att vi numera har både blåsinstrument och drama i vårt utbud. 

Ansökan

Gör din ansökan här » 

Vi börjar med antagningarna till kurserna 20 augusti. Vi går efter ansökningsdatum. 

Du kan göra ansökningar året om, vi antar efter ansökningsdatum i mån av plats på respektive skola. Vissa kurser är förlagda vid terminsstart och vill du delta i höstens utbud vill vi därför ha din ansökan senast den 16 augusti. 

Välkommen med din ansökan.

Frågor? Har du frågor kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

—————————————-—————————————-—————————————-

Förskolor

Pedagoger från Kulturskolan besöker förskolorna i  Åre kommun där barnen får uppleva musiksaga, dans och sång.
För mer information fråga personalen på din förskola.

Förskoleklass, årskurs 1 och årskurs 2

Krumelurkören är ett erbjudande till förskoleklassen, ettan och tvåan i hela Åre kommun.  Här får barnen en tillsammans-upplevelse genom sången och får jobba med röst och kropp/rörelser ihop efter deras förutsättningar.  Klasserna får inspelat material att öva till och projektet avslutas med konsert tillsammans med livemusik i form av kulturskolans lärarorkester. 

Kurser på skoltid

Du erbjuds att på skoltid, eller i anslutning till skoltid, delta i dans eller instrumentundervisning. Du kan endast göra ett val på skoltid och blir antagen i mån av plats. Har du spelat, sjungit eller dansat under föregående termin behåller du din plats om du meddelar din lärare. Verksamheten på skoltid/ i anslutning till skoltid är avgiftsfri för alla åldrar.

Läs mer här » 

Kurser efter skoltid

Efter skoltid erbjuder vi fortsättningsdans, barndans, drama, gruppundervisning i sång, gitarr och fiol, kör samt individuell sång- och instrumentundervisning.

Läs mer här »