Åre kommun har investerat i en sms-tjänst som kommer att användas vid driftstörningar som till exempel vid akuta vattenläckor eller planerade arbeten på vattenledningsnätet.

Är du registrerad på en adress som berörs av en vattenstörning kommer du få ett sms från oss med information om vad störningen beror på. Vi lägger även ut motsvarande information på are.se och i vissa fall på Åre kommuns Facebooksida.

Är du hyresvärd ser vi gärna att du informerar dina hyresgäster att de också kan registrera sig på sms-utskicken.

Vi samarbetar med leverantören Blue Idea som dagligen hämtar information om mobilabonnemang från Sveriges alla mobiloperatörer. Tjänsten kan användas för att sprida samhällsinformation och får aldrig utnyttjas i reklamsyfte.

Vill du inte ha några utskick kan du avanmäla en eller flera av dina telefonnummer eller mejladresser i formuläret nedan.

Har du ett fritidsboende i Åre kommun eller äger du en annan typ av fastighet kan du registrera ytterligare telefonnummer och mejladresser dit utskicket går. Har du skyddat telefonnummer eller ett oregistrerat kontantkort kan du göra på samma sätt.


 

Formulär för att registrera och avregistrera