Näringsliv & jobb

Åre kommun erbjuder dig som företagare en unik företagsmiljö som präglas av framåtanda, kreativitet och dynamik. Här finns det goda möjligheter för dig att förverkliga just din affärsidé.

Under senaste tid har vår kommun blivit alltmer attraktiv för tjänsteföretag som etablerar hela eller delar av sin verksamhet i Åre. Här finns förutsättningar att kombinera ditt företagande med din passion för skidåkning. Att börja arbetsdagen med några åk i Gästrappet, en av Åres mest populära nedfarter, är ingen utopi om du har ditt företag i Åre kommun, det är tvärtom en del av vardagen.
 
Det finns även en rad olika jobb inom kommunen att söka och vi är ofta i behov av nya, kompetenta medarbetare. Med fem breda verksamhetsområden finns det stor möjlighet att just du hittar ett jobb som passar dig. Vi är cirka 1 000 tillsvidareanställda i Åre kommun med cirka 200 olika titlar som alla arbetar för att Åre kommun ska vara en kommun där du vill leva och uppleva.

Senaste nytt på Facebook

Hösten 2018 startade vi en Facebook-grupp med fokus på näringsliv och hållbar tillväxt i Åre kommun. I gruppen möts kommunen, befintliga och blivande företagare för inspiration och diskussion. Varmt välkommen att ansluta till gruppen. Klicka här för att komma till Facebook-gruppen -->