Ditt val av servicetjänster

Ditt val innebär att det är du som väljer vem som ska utföra de servicetjänster du har beviljats från kommunen. Servicetjänster är de biståndsbeslutade tjänster du beviljats och som består av städ, tvätt och inköp. Du kan välja att servicetjänsterna utförs av Åre kommun eller någon av de privata företag som har godkänts av kommunen.

Om du vill veta mer ring din biståndshandläggare (se kontaktuppgifter under rubriken Kontakt)

icon Ditt val, broschyr (329.46 kB)

 Godkända företag:

pdf Företagsinformation Nattens Änglar (46.2 kB) (46 KB)

Åre kommuns egen regi av servicetjänster:

pdf Åre kommun servicetjänster (68 KB)

Information till dig som företagare

Åre kommun har infört valfrihet i hemvården i syfte att öka inflytandet och ge den enskilde större valfrihet över utförandet av servicetjänster. Servicetjänsterna är biståndsbeslutade och består av tjänster inom städ, tvätt och inköp. Den enskilde som beviljats servicetjänster väljer själv om tjänsterna utförs av Åre kommun eller någon av de privata företag (utförare) som har godkänts av kommunen.

Åre kommun tror på att fler utförare kan bidra till hög kvalitet inom vården. Därför vill vi informera dig som företagare om möjligheten att ansöka om att bli utförare av servicetjänster inom städ, tvätt eller inköp i Åre kommun.

Vi ser fram emot din ansökan!

pdf Förfrågningsunderlag LOV (255 KB)

pdf Bilagor förfrågningsunderlag LOV (350 KB)

För mer information och ansökan:
Ing-Marie Berglund 0647-164 32 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Yvonne Edlund 0647-164 15 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Valfrihetswebben

Upphandlingsmyndigheten