Vill du flytta hit? Vi hjälper dig!

På Åre kommuns inflyttarservice finns inflyttarsamordnaren som kan vara din första kontakt inför en flytt till Åre kommun. I samband med en flytt kan det dyka upp många frågor och då kan det vara skönt att ha någon att luta sig mot och som hjälper dig att få svar på dina frågor samt ge dig några tips och trix för att snabbt hitta rätt i din nya kommun. Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med vår inflyttarsamordnare. I den personliga uppföljningen får du anpassad vägledning som vi hoppas hjälper dig vidare i dina flyttplaner.

Kontaktformulär för specifika råd inför flytten

Inflyttarservice arbetar även med integration genom att ge stöd och råd till nyanlända som bosätter sig i kommunen. Läs mer här.

Kontakta oss

Vi tar endast emot bokade möten på "Öppen mottagning” och ”Allt om jobb”. Under vissa omständigheter är det möjligt att träffas, förutsatt att du är frisk. Vi vill helst försöka lösa ditt problem via telefon. Vi hjälper endast till med viktiga och akuta saker. Om vi bokar en tid måste du vara symtomfri och ringa oss om du inte kan komma. Ni måste också hålla avstånd till oss och andra i lokalen.

Tack för visad förståelse!

Så här gör du för att komma i kontakt med oss:

 • Ring på 070-630 28 95
  Måndag kl. 13.00-16.30
  Tisdag-torsdag kl. 08.30-12.00 och 13.00-16.30

  Berätta alltid vad ärendet gäller, om du behöver tolk och ditt namn

 • Skicka sms till 070-630 28 95
  Skriv namn och mobilnummer så ringer vi upp dig när vi har tid
 • Mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Har du fått brev du inte förstår?
  Fota av brevet och skicka det till oss via mejl eller sms