Vi har just nu cirka 1 200 medarbetare i Åre kommun. Klicka på knappen här under för att hitta lediga jobb, timvikariat och semestervikariat hos oss.

Andra möjligheter

Inför varje sommar kan du som går i 9:an, 1:an eller 2:an och som är folkbokförd i Åre kommun söka feriejobb hos oss. Du kan bland annat söka jobb inom vården, förskolan, simskolan, sommarlovsorkestern och föreningslivet. 

 

Ansökningstiden pågår 1 februari - 28 februari. Inga ansökningar tas emot innan dess. Vi presenterar mer information när ansökan öppnar. 

Är du intresserad av att veta mer om hur det är att arbeta på Åre kommun och vilka möjligheter till jobb som finns i verksamheterna? Då är du välkommen att kontakta vår rekryteringsspecialist på telefon 0647-16947 eller e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Läser du en utbildning på högskola/universitet och vill omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken. Välkommen att höra av dig till oss på Åre kommun. Vi är intresserade av att få ta del av dina tankar och idéer om vilka områden/frågeställningar du skulle vilja göra ett arbete inom.