Kaffepaus & gammalt hus

Vi hjälper dig med frågor kring ditt besök i Åre kommun! Vår besöksservice består av tre olika delar. En turistservice via telefon, e-mail, sociala media och hemsida som är tillgänglig året runt, en bemannad turistinformation i pop-up-format sommartid i Åre by samt InfoPoints runt om i kommunen.

Turistservice

Kontakta gärna vår turistservice om du har frågor eller vill veta mer före, under eller efter din vistelse. Vår digitala turistinformation har öppet året runt. Hos oss kan du få personliga tips på boende, restauranger, aktiviteter, besöksmål och vad du kan se och göra.

Vi har telefontid helgfria vardagar 10.00 - 12.00 samt 13.00 - 15.00.
E-post, Messenger-chatt och sociala medier besvaras och bemannas under dagtid på helgfria vardagar.

Just nu jobbar vi med att bygga om vår besökswebb och här kommer du så småningom hitta mer information om din vistelse i Åre kommun.

Telefon: 0647-163 21
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Messenger-chatt: @visitare.tourism
Instagram: @visitare_com
Facebook: @visitare.tourism
Hemsida: visitare.com

Turistinformation

Sommartid har vi en bemannad turistinformation i pop-up-format i Åre by. Här kan du få personliga tips och hjälp under din vistelse i kommunen.

Letar du efter broschyrer och kartor? Besök gärna det lilla röda huset vid Rastplats Björnänge i Åre där det finns samlad turistisk information från hela kommunen. Huset är obemannat men öppet hela året och dygnet runt. 

Hitta till Rastplats Björnänge på karta

InfoPoints

Som en del av vår besöksservice jobbar vi med InfoPoints. En InfoPoint är en bemannad turistserviceplats i exempelvis en butik, ett hotell eller restaurang som kan ge turistisk information till dig som besökare. Våra InfoPoints är framför allt experter på sitt närområde men kan även hjälpa dig med andra turistiska frågor inom kommunen. InfoPoints kan du hitta på följande platser i kommunen:

 


Har du synpunkter kring vår service?
Skicka gärna ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hjälper vi dig vidare.