Vi har fyra sporthallar samt två gymnastiksalar som du kan hyra vid behov.

Hur påverkas våra sporthallar av coronapandemin?

Den 4 februari meddelade regeringen och Folkhälsomyndigheten att alla som är födda 2002 och senare nu kan återgå till sina idrottsträningar och betonar vikten av att även gymnasieungdomarna nu får tillgång till träning igen.

För Åre kommuns del innebär detta att vi nu öppnar upp kommunens fritidsanläggningar för barn och ungdomar som är födda 2002 och senare. Detta gäller från och med måndagen den 8 februari, både inomhus och utomhus för löpande föreningsverksamhet. Anläggningarna öppnas dock inte för de som är äldre, det vill säga personer födda 2002 och tidigare.

Vidare bör föreningar ha dialog med sina respektive specialförbund och/eller Riksidrottsförbundet om vilka restriktioner de har att förhålla sig till.

Läs mer på Riksidrottsförbundets webbplats:
RF.se: Nu får alla barn och unga träna igen

Frågor och övrig kontakt:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Våra hallar

15 x 30 meter


Passar för bland annat innebandy, badminton, tennis, handboll. Fast utrustning finns på plats. Utrustning såsom bollar, racketar och klubbor tas med av brukarna.

 

Kontakt:

Klicka här för att boka anläggningen

20 x 40 meter

 

Duveds centrum för inomhussport. Innebandy, tennis, klättring, badminton, handboll - det är bara fantasin som sätter gränser. Hallen har ridåvägg och kan delas. Duvedshallen kan man hyra för konserter, mässor eller andra arrangemang. En konstgräsplan finns i Duved alldeles intill Duveds sporthall.

 

Duvedshallen kommer att renoveras från och med maj 2019. Just nu finns det ingen bortre tid när arbetet ska vara slutfört. Under den här perioden kommer hallen vara stängd för alla aktiviteter

 

Kontakt:
Klicka här för att boka anläggningen

18 x 36 meter

 

Här kan du spela volleyboll, basket, tennis och andra inomhussporter. Komplett gym och cafeteria. Sammanträdesrum och läktare. Det finns även en gymnastiksal (10 x 20 meter) Här kan du bland annat spela pingis.

 

Kontakt:
Klicka här för att boka anläggningen

Gymnastiksal i Hallen som även kan användas till danser, kulturarrangemang med mera. Samlingslokal med tillgång till kök.