Timmy, Emma och Abdullah har något gemensamt. De trivs med sina livsviktiga jobb samtidigt som de får en fantastisk fritid. Årefjällen är storslagen natur, som gjord för cykling, paddling, fiske, fjällöpning, vandring, ridning eller skärmflygning. Vad vill du göra i sommar?

Vi vill ha kontakt med dig som är intresserad av sommarjobb inom vård och omsorg. Du behöver ingen utbildning. Däremot är det bra med ett intresse för vad jobbet innebär.

I gengäld erbjuder vi dig hjälp att hitta din plats hos oss. Allt du behöver göra är att klicka på knappen så hjälper vi dig vidare.

Emma berättar:

 

Timmy berättar:

 

Abdullah berättar:

 

Men hur lär jag mig jobbet då?

Det ligger liksom i vårt intresse att se till att du vet vad du ska göra på jobbet. Oavsett om du har erfarenhet sedan tidigare eller om det är första gången du testar jobbet inom hemtjänst, äldreboende eller LSS. Vi kommer att hjälpa dig in i dina arbetsuppgifter. 

Men hur ser arbetstiderna ut då?

Arbetstiderna är anpassade efter vårdtagarnas behov. Det finns dagpass, kvällspass, nattpass samt heldygnspass. När du fått jobb kommer du erbjudas varierande arbetstider inom LSS eller äldreomsorg tillsammans med dina övriga arbetskollegor.

Men hur ser lönen ut då?

Självklart ska du få en bra lön för ett väl utfört arbete! Men lönenivån beror lite på om det här är ditt första jobb eller om du jobbat med liknande saker tidigare. Vill du ha koll, kan du hitta lite allmän lönestatistik här. Sök på vårdbiträde, hemtjänst eller omsorg. 

Fyra goda anledningar till att sommarjobba i vård och omsorg

 

Du får arbeta med fantastiska och engagerade kollegor - och har roligt på jobbet

Du får ovärderlig arbetslivserfarenhet
Du jobbar på en fantastisk plats med storslagen fjällmiljö runt knuten
Du gör ett viktigt jobb - och tjänar dina egna pengar