NAV

På Norra vägen 28 i Järpen ligger kommunens nya mötesplats. Kalla det aktivitetshus eller ett folkets hus, hit är alla välkomna.

Mötesplatsen Norra vägen är en satsning för att skapa möjlighet till gemenskap, aktivitet och sysselsättning tillsammans med besökarna. Här finns bland annat kök, lugnt rum, konferensanläggning och bibliotekshörna. På mötesplatsen Norra vägen kan du läsa böcker, tidningar och ta en kopp kaffe. Ta dig tid för vila, se på TV eller delta i aktiviteter som arrangeras. Du kan också komma och sy på vår drop-in-symaskin som numera finns i vårt nya återbruksrum. 

Nyhet! Låna el-cykel! Vi har just fått hit en el-cykel som Energikontoret i Region Jämtland Härjedalen låter oss alla få prova. Hjälm, reflexväst och instruktioner ingår! 

Öppettider: Måndag—fredag kl.10.00—15.00 (Vissa aktiviteter sker efter ordinarie öppettider). 

Obs! Vi har stängt fredag 26 maj och tisdag 6 juni. Välkomna alla andra vardagar.

Aktivitetschema vecka 21 och framåt


Måndagar kl. 13.00–15.00

Jobbsökareftermiddag. Kom och träffa oss från bland annat inflyttarservice och Arbetsförmedlingen. Varje måndag-eftermiddag pratar vi jobb på Norra vägen. Vi tipsar om dolda jobb och berättar om vad arbetsgivare kan efterfråga. Få tips om utbildningar, hjälp att skriva CV eller personligt brev. Varje måndag till annat anges.

Tisdagar kl. 13.15–15.00

Sång för alla! Kom och sjung med Mia Kempff! Alla är välkomna. Varje tisdag till annat anges.

Med reservation för ändringar

Varmt välkommen

Aktivitetsschema som pdf:

pdf Aktivitetsschema norra vägen (177 KB)

Med dina idéer planerar vi veckorna på mötesplatsen Norra vägen

Vi vill skapa verksamhet tillsammans med dig. Tipsa gärna oss som jobbar på mötesplatsen, om vad du tycker är roligt och intressant. Du kan alltid lämna dina önskemål i mötesplatsens förslagsbox som finns i lokalen.

Är din förening eller ditt förbund intresserade av mötesplatsen Norra vägen?

Varmt välkommen att kontakta Marie. Kontaktuppgifter finns under rubriken "Kontakt".