På Norra vägen 28 i Järpen ligger kommunens nya mötesplats. Kalla det aktivitetshus eller ett folkets hus, hit är alla välkomna.

Mötesplatsen Norra vägen är en satsning för att skapa möjlighet till gemenskap, aktivitet och sysselsättning tillsammans med besökarna. Här finns bland annat kök, lugnt rum, konferensanläggning och bibliotekshörna.

På mötesplatsen Norra vägen kan du läsa böcker, tidningar och ta en kopp kaffe. Ta dig tid för vila, se på TV eller delta i aktiviteter som arrangeras. Du kan också komma förbi och sy på vår drop-in-symaskin som numera finns i vårt nya återbruksrum. 

Nyhet! Låna en-cykel!

Vi har just fått hit en el-cykel som Energikontoret i Region Jämtland Härjedalen låter oss alla få prova. Hjälm, reflexväst och instruktioner ingår.

Öppettider:

(Vissa aktiviteter sker efter ordinarie öppettider.)

Måndagar   10.00-15.00
Tisdagar   10.00-19.00
Onsdagar   10.00-15.00
Torsdagar   10.00-19.00
Fredagar   10.00-19.00

Aktivitetschema

(Med reservation för ändringar)

Allt om jobb och utbildningar. Träffa studievägledare, arbetsförmedlingen, inflyttarservice. Ställ frågor och få stöd i att hitta arbeten och utbildningar.
pdf Allt om jobb och utbildning (248 KB)

Skaparverkstad: Tygmålning till musik.
Tid: 14.30-16.30
pdf Klicka här för mer information (746 KB)

Med dina idéer planerar vi veckorna på mötesplatsen Norra vägen

Vi vill skapa verksamhet tillsammans med dig. Tipsa gärna oss som jobbar på mötesplatsen, om vad du tycker är roligt och intressant. Du kan alltid lämna dina önskemål i mötesplatsens förslagsbox som finns i lokalen.

Är din förening eller ditt förbund intresserade av mötesplatsen Norra vägen?

Varmt välkommen att kontakta Marie. Kontaktuppgifter finns under rubriken "Kontakt".