På Norra vägen 28 i Järpen ligger kommunens nya mötesplats. Kalla det aktivitetshus eller ett folkets hus, hit är alla välkomna.

Aktivitetsschema

Tisdag 11 december kl. 16.00: I händelse av kris
Under hösten hålls må-bra-träffar med syfte att skapa tillfälle för information och erfarenhetsutbyte kring frågor som är viktiga att ha kunskap kring när en har en egen ekonomi och ett eget boende. Alla är välkomna.
Dagens tema: Vilket ansvar har vi som bor i Sverige om en kris uppstår?

Måndagen 10 december kl. 18.30-20.00
Är du partner, förälder, barn, barnbarn vän, granne eller annan närstående till någon som du på många sätt behöver stötta i vardagen, eller som du bär en stor oro för i vardagen?

Det är vi många som är, därför har vi startat en anhörigförening. Varmt välkommen till en första kväll med gott fika.

Här kan vi tillsammans stötta varandra, ha roligt, älta, ta del av föreläsningar, få gemensam information och annat som vi tycker att vi behöver!

Varmt välkommen till en första kväll, med gott fika!

Öppettider

Vissa aktiviteter sker efter ordinarie öppettider.

Måndagar   10.00-15.00
Tisdagar   10.00-15.00
Onsdagar   10.00-15.00
Torsdagar   10.00-15.00
Fredagar   10.00-15.00

 

Mötesplatsen Norra vägen är en satsning för att skapa möjlighet till gemenskap, aktivitet och sysselsättning tillsammans med besökarna. Här finns bland annat kök, lugnt rum, konferensanläggning,bibliotekshörna och en klädbytarhörna. På mötesplatsen Norra vägen kan du läsa böcker, tidningar och ta en kopp kaffe. Ta dig tid för vila, se på TV eller delta i aktiviteter som arrangeras.

Vi vill skapa verksamhet tillsammans med dig. Tipsa gärna oss som jobbar på mötesplatsen, om vad du tycker är roligt och intressant.

Varmt välkommen att kontakta Marie. Kontaktuppgifter finns under rubriken "Kontakt".