På Norra vägen 28 i Järpen ligger kommunens nya mötesplats. Kalla det aktivitetshus eller ett folkets hus, hit är alla välkomna.

Öppettider

Vissa aktiviteter sker efter ordinarie öppettider.

Måndagar   10.00-15.00
Tisdagar   10.00-15.00
Onsdagar   10.00-15.00
Torsdagar   10.00-15.00
Fredagar   10.00-15.00

 

Må-bra-träffar

Under våren hålls må-bra-träffar på Mötesplats Norra vägen. Alla träffar sker på tisdagar klockan 15.45-16.45. Syftet med träffarna är att skapa tillfälle för information och erfarenhetsutbyte kring frågor som är viktiga att ha kunskap om när man har en egen ekonomi och ett eget boende. Alla är välkomna!

  • Tisdag 11 juni: Utomhusaktivitet – friskvård.

Allt om jobb och utbildning

  • Alla tisdagar kl. 13.00-15.00. Välkommen att träffa arbetsmarknads- och sysselsättningskoordinatorer, arbetsförmedlare, och studievägledare. Diskutera jobb, utbildning och få hjälp med att förbättra ditt CV.

Övriga träffar

  • Måndag 3 juni kl. 18.30. Anhörigförening: Föreläsning och träff
    Anhörigföreningen arrangerar inspirationföreläsning med Susanne Attskog från Bra Balans: vikten av att andas.
  • Måndag 24 juni 18.30. Anhörigförening
    Den nystartade anhörigföreningen träffas för planering av verksamheten, samtal och gemenskap.   

Mötesplatsen Norra vägen är en satsning för att skapa möjlighet till gemenskap, aktivitet och sysselsättning tillsammans med besökarna. Här finns bland annat kök, lugnt rum, konferensanläggning, bibliotekshörna och en klädbytarhörna. På mötesplatsen Norra vägen kan du läsa böcker, tidningar och ta en kopp kaffe. Ta dig tid för vila, se på TV eller delta i aktiviteter som arrangeras.

Vi vill skapa verksamhet tillsammans med dig. Tipsa gärna oss som jobbar på mötesplatsen, om vad du tycker är roligt och intressant.

Varmt välkommen att kontakta Marie. Kontaktuppgifter finns under rubriken "Kontakt".