NAV

På Norra vägen 28 i Järpen ligger kommunens nya mötesplats. Kalla det aktivitetshus eller ett folkets hus, hit är alla välkomna.

Mötesplatsen Norra vägen är en satsning för att skapa möjlighet till gemenskap, aktivitet och sysselsättning tillsammans med besökarna. Här finns bland annat kök, lugnt rum, konferensanläggning och bibliotekshörna. På mötesplatsen Norra vägen kan du läsa böcker, tidningar och ta en kopp kaffe. Ta dig tid för vila, se på TV eller delta i aktiviteter som arrangeras. Du kan också komma och sy på vår drop-in-symaskin som numera finns i vårt nya återbruksrum. 

Nyhet! Låna el-cykel! Vi har just fått hit en el-cykel som Energikontoret i Region Jämtland Härjedalen låter oss alla få prova. Hjälm, reflexväst och instruktioner ingår! 

Öppettider: Måndagar kl.10.00—15.00, tisdagar kl. 10–19, onsdagar kl. 10–15, torsdagar kl. 10–19, fredagar kl. 10–15. (Vissa aktiviteter sker efter ordinarie öppettider). 

Aktivitetschema 

Måndag 13.00-15.00
Allt om jobb
Träffa personal från bland annat inflyttarservice och prata jobb och studier. Varje måndag.

Tisdag 16.00
Må bra träff
Denna tisdag, 19 september pratar vi om äktenskap och samlevnad, lagar och regler som gäller i Sverige. Rättigheter och skyldigheter.
Kom och lyssna på lättillgängliga föreläsningar om viktiga ämnen! Se separat schema  pdf Må bra träffar (431 KB)
OBS! Varannan tisdag.

Onsdag 14.00 - 15.30
Linn Boltzius, arbetsterapeut på Arbetsmarknadsenheten berättar och samtalar om hur de olika delarna i vår tillvaro spelar roll för hur vi mår. Kom som du är, vi bjuder på eftermiddagsfika. Välkommen till ett samtal om vad vi behöver för att må bra. 

Torsdag 13.15-15.00
Sång för alla
Kom och sjung med Mia Kempff. Norravägen sjuder av härlig sång och glädje! Varje torsdag.

Tisdag 11.45 - 13.00
Tisdag den 26 september är det Boklunch för alla lässugna
Första gången är uppstartsträff (måste ej ha läst boken innan denna gång). Första boken är "Hustrun" av Meg Wolister. Ta med lunch som går att värma på plats. OBS! Anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 25 september (max antal 7 personer, först till kvarn.)

Med reservation för ändringar

Varmt välkommen

Aktivitetsschema som pdf:

pdf Aktivitetsschema (531 KB)

 

Med dina idéer planerar vi veckorna på mötesplatsen Norra vägen

Vi vill skapa verksamhet tillsammans med dig. Tipsa gärna oss som jobbar på mötesplatsen, om vad du tycker är roligt och intressant. Du kan alltid lämna dina önskemål i mötesplatsens förslagsbox som finns i lokalen.

Är din förening eller ditt förbund intresserade av mötesplatsen Norra vägen?

Varmt välkommen att kontakta Marie. Kontaktuppgifter finns under rubriken "Kontakt".