Priser & stipemdium

Åre kommun delar varje år priser och stipendium till engagerade personer i vår kommun som gjort det där lilla extra. Nytt för i år är vårt integrationspris. Vi vet vilket engagemang det finns i kommunen så se till att nominera någon.

Priserna och stipendiet är på 5000 kr vardera och delas ut på det som var fjolårets succé, integrationskalaset på Holiday Club den 9 november.

Integrationspris

Känner du någon person eller organisation som gjort värdefullt integrationsarbetet i Åre kommun och bör få ett extra tack?

Kulturpris

Känner du någon eller några som gjort insatser inom Åre kommuns kulturliv och borde få extra uppmuntran för sitt arbete?

Tillgänglighetspris

Känner du någon inom Åre kommun som gjort något för tillgängligheten utöver vad lagen föreskriver och borde uppmärksammas för sin insats?

Ungdomsledarstipendium

Känner du någon ungdomsledare som gjort insatser inom Åre kommuns föreningsliv, som gjort det det där lilla extra och bör belönas?

Förslag med motivering mailas eller skickas till:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Åre kommun | Box 201 | 837 22  JÄRPEN
Märk mailet eller brevet: Priser och stipendium

Vi behöver din nominering senast den 6 september.
Den du nominerar måste vara folkbokförd i Åre kommun.

Guldstjärnan

Utmärkelsen Guldstjärnan är ett regionsövergripande pris med ett eget nomineringsförfarande. Priset handlar om god service och gott värdskap. Läs mer under Guldstjärnan i menyn.