julklapp

Som tack för årets insatser kommer Åre kommuns medarbetare även i år få en julklapp i form av ett presentkort som kan lösas in hos lokala företag i Åre kommun till ett värde av 500 kronor.

Det är 2 000 medarbetare som får årets julklapp och presentkorten används för köp hos företag som har arbetsställe eller fast försäljningsställe inom Åre kommun geografiska gräns och som har anslutit sig till Cardskipper, som är den digitala tjänst som Åre kommun har valt för hanteringen.

Presentkorten kommer att vara giltiga under perioden 2022-12-13 till 2023-04-30. En avgift på 3 procent kommer att tas ut i samband med inlösen av presentkorten, som är presentkortleverantörens transaktionsavgift.

Presentkorten omsätts hos de företag som anslutit sig till Cardskipper och som i övrigt lever upp till följande kriterier:

  • Företaget ska ha arbetsställe eller fast försäljningsställe inom Åre kommuns geografiska gräns.
  • Företaget ska vara godkänt för F-skatt, vara registrerat som arbetsgivare och registrerat för moms.

Undantagna verksamheter

Systembolag och apoteksverksamheter omfattas inte av erbjudandet.

Registrera ditt företag

Nu är det möjligt att registrera ditt företag till vårt erbjudande. Registrera dig innan den 10 december för att vara med från start.

Klicka här för att registrera ditt företag » 

Affisch

Här finns en affisch för nedladdning som kan sättas upp för att tydliggöra att Åre kommuns julklapp/presentkort går att lösa in hos ditt företag.

pdf Affisch julklapp (529 KB)

Kontakt

Kontakta Therese Nordfeldt på Åre kommuns näringslivsenhet vid frågor.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0647-167 37