Åre kommun kommer att dela ut en julklapp till medarbetarna i organisationen för att tacka för insatserna under det gångna året. Du som är förtroendevald i Åre kommun har rätt till att ta del av ett digitalt presentkort om 600 kronor som kan lösas in hos olika företag som väljer att ansluta sig till den digitala tjänsten Cardskipper.

Hur får jag presentkortet?

 • Presentkortet är digitalt och levereras med tjänsten Cardskipper. För att ta del av presentkortet behöver du kontakta Åre kommuns kundtjänst. Skicka namn, personnummer och mobiltelefonnummer till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med ämnesraden ”Julklapp”.
 • Den 21 december skickade vi ut ett sms till det mobiltelefonnummer som du har angett till Åre kommun. Sms:et kommer från presentkortsleverantören Cardskipper och innehåller en länk till presentkortet. Genom att ladda ner appen Cardskipper via länken i sms:et får du tillgång till presentkortet direkt i din mobiltelefon. Har du problem med att ladda ner appen kan du vända dig till Cardskippers support, se kontaktuppgifter nedan.

Mer information om presentkortet

 • Presentkortet är giltigt från den 21 december 2020 till den 30 april 2021.
 • Presentkortet är på totalt 600 kronor och delas upp i sex digitala presentkort med ett värde av 100 kronor var. Detta gör det möjligt att använda de sex presentkorten hos olika företag eller att använda alla sex presentkort på ett och samma ställe.
 • Presentkortet går endast att lösa in hos de företag som har valt att ansluta sig till vårt erbjudande. Information om vilka företag som är anslutna hittar du direkt i appen eller här.
 • När du använder ett presentkort rundas det upp till varje ny 100-kronorsgräns. Kvarstående belopp tillfaller företaget.
  Exempel 1: Väljer du en produkt för 220 kronor innebär det att du förbrukar tre presentkort. Det kvarstående beloppet på 80 kronor tillfaller företaget.
  Exempel 2: Väljer du en produkt för 220 kronor kan du välja att förbruka två presentkort och själv betala resterande 20 kronor.

Förutsättningar

 • Du kan bara ta del av presentkortet genom att nyttja Cardskippers digitala tjänst. Åre kommun kan inte betala ut motsvarande summa till dig i kontanter eller på annat vis.
 • Varje företag avgör om presentkortet får nyttjas med andra erbjudanden.
 • Presentkortet är personligt. Kan du av någon anledning inte ta dig till företaget för att lösa in ditt presentkort kan en närstående ta med sig din legitimation och din mobiltelefon, med Cardskipper-appen installerad, för att lösa in presentkortet.

Kontakt

Vänd dig till kundtjänst vid eventuella frågor:
0647-161 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För teknisk support kring Cardskipper och Cardskipper-appen:
0141-75 30 90
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Manual för hur du installerar appen