Bemanningsenheten ansvarar för vikarieanskaffning till verksamheter inom hemvård, LSS, förskolan, måltidsenheten samt städ.

Vi erbjuder ett omväxlade, intressant och ansvarsfullt arbete. Som vikarie blir du anställd av Bemanningsenheten, och utför ditt arbete där behovet finns inom ditt kompetensområde. Vi har både poolanställda och timavlönade personer.

Om du är intresserad av att arbeta med oss är du välkommen att ringa 0647-163 85 eller ansöka via Lediga jobb i menyn eller via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor.

 

Johanna

Johanna arbetar som undersköterska inom Åre kommun samtidigt som hon studerar till sjuksköterska. Hon har tidigare arbetat på äldreboende som personlig assistent och även inom hemvården i Norge men väljer att vidareutbildar sig för att hon vill ta mer ansvar i sin yrkesroll.

Hon uppskattar när det händer mycket för hon ser det som en chans att utvecklas och ju mer erfarenhet hon får desto roligare är det att komma till jobbet. Ingen dag är den andra lik och det är en del av tjusningen.

När hon går in till en ny person är hon noga med att börja med att presentera sig själv. Det är viktigt att hälsa, skapa kontakt och känna av. Hon försöker anpassa sig till den hon möter för alla är olika. Det gäller alltid att visa respekt för personens integritet.

Det går nästan att ta på Johannas engagemang och yrkesstolthet
”Jag vill alltid se människan bakom, inte stressa någon för det är i deras liv och vardag jag är. Mycket sitter hos en själv, i ens egen inställning. Alla är lika mycket värda och jag vill bemöta människor med empati, lyssna på mitt samvete och ha en god människosyn”

Johanna använder sig av Åre kommuns bemanningsenhet för att jobba den tid hon inte studerar. Via bemanningsenheten har hon möjlighet att planera sin tid och lägga sig tillgänglig för arbete när det passar henne.

”Det finns stor flexibilitet, vi har allt från dem som lägger in sig på ströpass till dem som  jobbar så gott som heltid. Det finns jobb inom olika verksamheter som till exempel vård, förskola och kök. Du behöver inte binda upp dig utan har möjlighet att anpassa arbetet efter hur din övriga livssituation ser ut” förklarar Lena Warberg som arbetar som bemanningsplanerare.