Rekryterings- och bemanningsenheten ansvarar för vikarieanskaffning till verksamheter inom hemvård, LSS, förskolan, måltidsenheten samt städ. Vi har både månadsavlönade och timavlönade medarbetare.

Vi erbjuder ett omväxlade, intressant och ansvarsfullt arbete. Som medarbetare inom rekryterings- och bemanningsenheten har du möjlighet att påverka hur mycket du vill arbeta. De exakta tiderna och vilken arbetsplats du ska arbeta på kommer att variera och bestäms ofta med kort framförhållning.

Som vikarie förväntar vi oss att du är en person som tycker om variation i arbetet, gillar att träffa nya människor på nya platser och att du motiveras av att vara en resurs som bidrar med glädje och kompetens i arbetsgruppen.

Om du är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta oss på telefon 0647-163 85 eller via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi har ofta annonser för lediga tjänster, dessa hittar du under Lediga jobb i menyn. Välkommen med din ansökan!