Uppdaterad 3 juli, kl. 12.15

Inflyttarservice har nya rutiner för att ge hjälp till dig och alla andra som behöver det.

 

Från och med 3 juli slutar drop-in på "Öppen mottagning” och ”Allt om jobb”. Under vissa omständigheter är det möjligt att träffas, förutsatt att du är frisk. Vi vill helst försöka lösa ditt problem via telefon. Vi hjälper endast till med viktiga och akuta saker. Tack för visad förståelse!

Så här gör du för att komma i kontakt med oss:

 

Ring på 070-630 28 95
Måndag-torsdag, kl. 08.30-12.00 och 13.00-17.00
Fredag, kl. 08.30-12.00 och 13.00-16.00

Skicka sms till 070-630 28 95
Skriv namn och mobilnummer så ringer vi upp dig när vi har tid

Mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Har du fått brev du inte förstår?
Fota av brevet och skicka det till oss via mejl eller sms

På grund av förändrade personalförhållanden kommer individ- och familjeomsorgens öppna mottagning stänga sin verksamhet på obestämd tid. Lokalerna kommer fortfarande vara öppna men inte ha samma bemanning som tidigare. Detta börjar gälla från och med tisdagen den 24 mars.

För att förebygga spridning av coronaviruset har Östersunds kommun beslutat att familjerådgivningens verksamhet ska reduceras. Detta beslut gäller tillsvidare. Det innebär att alla besök kommer att ske på huvudmottagningen i Östersund. Filialen i Åre stänger tillfälligt den 23 mars. När det bedöms lämpligt kan familjerådgivning erbjudas via telefon. Möjligheterna att erbjuda familjerådgivning genom möten via videolänk undersöks för närvarande och kan komma att erbjudas.

På grund av förändrade personalförhållanden kommer Mötesplasten Norra vägen stänga sin verksamhet på obestämd tid. Detta börjar gälla från och med måndagen den 23 mars.

Familjecentralen Hjärtat i Järpen med BVC-mottagning kommer hållas stängd under de kommande veckorna, tills annan information ges.