Nu är det dags att söka kurser inför kommande läsår. En nyhet är att vi kommer att erbjuda kör!

KÖREN är för dig som går i årskurs 4 till och med gymnasiets årskurs 3. Vi kommer sjunga olika stilar, allt från lugna ballader till ösig rock. Du får lära dig om röstteknik, stämsång, scenuttryck, att sjunga tillsammans med andra och låta bra som grupp. Det finns även möjlighet till solosång och mikrofonteknik för den som vill.
Ledare: Bodil Johansson och Ulrika Persdotter Dahlberg.
Du anmäler dig via Åre kulturskolas ansökningssida.

DRAMA kommer att fortsätta under höstterminen, mellan vecka 46-51 på torsdagar, och vänder sig till barn i årskurs 1 - årskurs 9. Mer information om tider med mera kommer snart. Ledare blir som tidigare Sara Oja från Nordcirkus. Anmälan öppnar under vecka 40. Mer information kommer finnas på are.se och Åre kommuns Facebooksida, så håll utkik där!

Ansökan

Du kan ansöka till stora delar av vårt kursutbud via Åre kulturskolas ansökningssida nedan:
Åre kulturskolas ansökningssida

Välkommen med din ansökan.

Frågor

Har du frågor, kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Förskolor

Mini-Krumelur är en aktivitet där pedagoger från Åre kulturskola kommer med dans, musik, sång och fantasi att träffa barn och personal på alla förskolor i Åre kommun.
För mer information fråga personalen på din förskola.

Förskoleklass, årskurs 1 och årskurs 2

Dessa klasser får genom aktiviteten Krumelur  möta Kulturskolan på skoltid, tillsammans med lärare och klasskamrater. Det blir dans, drama, sång, rytm och rörelse i en spännande blandning. När det blir dags för just din skola får du veta av din lärare.

Kurser på skoltid

Du erbjuds att på skoltid, eller i anslutning till skoltid, delta i dans eller instrumentundervisning. Du kan endast göra ett val på skoltid och får plats i mån av utrymme. Har du spelat, sjungit eller dansat under föregående terminen behåller du din plats om du bekräftar att du vill fortsätta. Verksamheten på skoltid är avgiftsfri för alla åldrar.

Kurser efter skoltid

Efter skoltid erbjuder vi fortsättningsdans samt sång och instrumentundervisning.
De flesta kurser är avgiftsbelagda.