Av alla klick du gör idag, så kan det här vara det viktigaste. Vi behöver bli fler i det fantastiska vårdyrket. Vänta inte – gör din intresseanmälan redan idag och bli del av ett grymt team i sommar! Dessutom erbjuder vi 3000 kronor extra till dig som jobbar i sommar.

Vi söker dig som vill göra skillnad på riktigt. Vården behöver ny personal i alla åldrar till ett varierande arbete som du har nytta av hela livet. Ingen utbildning krävs.

Många frågor om vårdyrket

Vi har i filmen ovan svarat på de vanligaste frågorna som finns om arbete i vården. Här kommer ytterligare några vanliga frågor.

Att jobba inom vården är ett varierande arbete, några exempel på vad du kan få göra i sommar är:

  • Hjälp i hemmet: Du kan få städa, hjälpa till att bädda sängar, laga mat eller handla.
  • Personlig omsorg: Du kan få hjälpa till med att fixa håret, med toalettbesök, dusch eller promenader.
  • Aktiviteter: Att vara vårdpersonal innebär också att du ger guldkant till vardagen, det kan innebära att anordna aktiviteter, biokvällar, bingo eller musikarrangemang. Kanske har du något speciell intresse som du vill dela med dig av?
  • Medicinska arbetsuppgifter: Jobbet kan också innebära vissa enklare medicinska arbetsuppgifter som exempelvis ta blodtryck och omplåstring.

Om du jobbar minst 240 timmar mellan perioden 1 juni och 31 augusti så får du också 3 000 kronor i friskvårdsbidrag. Perfekt för liftkortet eller gymkortet. 

För vissa arbeten inom vården så krävs körkort, till exempel inom hemtjänsten. Men på vissa arbetsplatser finns inget körkortskrav. 

Vi erbjuder dig en arbetsplats som är händelserik, rolig och varierande. Här får du skratta varje dag och utvecklas som individ och i teamet. Du får en grundlig introduktion så att du känner dig trygg med dina arbetsuppgifter.

I det här jobbet får göra skillnad varje dag tillsammans med dina grymma kollegor. 

Ja, det finns stora chanser till förlängning. Vården är i ständigt behov av ny personal.

Du kan bli glädjen i någons vardag  

Ett helt gäng sköna människor behöver dig i sommar. Se filmen så förstår du varför.

Kontakt

Har du nu mot förmodan fler frågor eller vill veta mer? Hör bara av dig till oss, så hjälper vi dig.

Bemanningsenheten
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
0647-163 85