Guldstjärnan 2019

God service och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap är en framtidsfråga för vårt län. Därför delar kommunerna i länet, Länsstyrelsen och Jämtland Härjedalen Turism ut priset Guldstjärnan.

Under sommaren har ni haft möjlighet att nominera era favoriter. Nu är det dags att ta fram vinnarna. Vinnarna i Åre kommun presenteras senare i höst, vi återkommer med datum inom kort. Omröstningen är öppen till måndagen den 16 september, klockan 08.00.

Klicka här för att komma till röstningsformuläret

Nominerade till årets serviceföretag


Defencia Bevakning Åre

"Med Sveriges trevligaste ordningsvakter och väktare levererar Defencia både trygghet, service och ett varmt välkomnande till byns alla krogar, boenden, evenemang och offentliga platser för både turister och bybor."

Ocke Trädgård Mörsil
"Fantastisk service – de får tag på i princip vilken växt som helst, hur svår frågan än är. Det är härligt att vi har fått en året-runt-blombutik i bygden – med krukväxter och blomsterarrangemang och där vi redan i februari kan prata trädgård."

Opus Bilprovning Järpen
"Alltid högsta service, vänligt bemötande och proffs ut i fingerspetsarna. När det är långa köer öppnar de upp för besiktning kvällar och helger."

Nominerade till årets serviceperson


Bri Stundon – Restaurang B´s
"Alltid glad och service minded – allt det man vill uppleva vid en utekväll på restaurang. Bri gör att man känner sig hemma och välkommen på B’s och Åregården. Hon har ett sätt att leva upp till det Åre vi alla älskar och vill förmedla, att Åre är för alla och alla är lika värda. Bri är en person med många bollar i luften och hon levererar på alla plan, en tjej man vill lära av. Hennes energi vill man ha."

Karin Andersson – Lattjo Toy Store
"Alltid glad, trevlig och hjälpsam."

Yong Jun Li – Restaurang Norrpan
"Otroligt gott bemötande, god mat och trevlig stämning."