Hur ser framtiden ut för Åre kommuns företagare efter pandemin?

Det senaste året har inneburit oförutsägbara förändringar som vi alla har påverkats av och tvingats förhålla oss till mer eller mindre, människor som företag. Hur ser återhämtningen ut för företagen och vad tror vi om framtiden efter pandemin?

Vi välkomnar alla företag i Åre kommun till en digital framtidsspaning och tillväxtdialog.

Tisdag 18 maj, kl. 14:00-15:30

Digital träff via Teams, länk skickas ut efter anmälan.

Program och medverkande:


Det ekonomiska läget och företagens ekonomi

Annika Winsth, chefekonom på Nordea

Annika ger oss en omvärldsbild av hur Sverige och företagen mår och framtidsspanar om vad vi kan förvänta oss för effekter för företagandet nu och framåt både globalt och lokalt.

 


Livet vid gränsen under och efter pandemin

Mikael Sondell, Grensetjänsten Norge-Sverige

Grensetjänsten Norge-Sverige är en informationstjänst som arbetar för ökad rörlighet mellan Sverige och Norge. Mikael Sondell ger en kort uppdatering om nuläget och framtidsspaning efter coronapandemin.

 


Trendspaning – vad attraherar människor och investeringar till en plats?

Anna Österlund och Madeleine Norum, Placebrander

Corona kom förstås med chock och förtvivlan men efter en första lamslagen tid även med en och annan ljusglimt, med framtidstro och med positiv utveckling. Först sattes allting på paus men ganska fort fick trender och utveckling som redan smugits igång en fantastisk skjuts framåt. Pandemin har på ett grundläggande vis förändrat det som är viktigt i val av plats och skapat nya standarder som kommer att stanna kvar. Men den stora frågan är; hur mycket av det nya blir kvar?

Dialog

Hur ser det ut lokalt? Vilka är våra viktigaste frågor eller prioriteringar nu och framåt?

 

Anmälan

Klicka här för att anmäla dig till träffen. Senaste dag att anmäla dig är den 17 maj. 

Sprid gärna denna information vidare till andra företagare och lokala företagsnätverk. Du kan också dela inlägget som vi postat i vår Facebook-grupp för företagare, Åre kommun - Här växer vi tillsammans

Har du frågor eller problem att anmäla dig, kontakta oss via e-post på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..