Kaj Söder

Vi har den stora glädjen att hälsa vår nya kommunchef Kaj välkommen till Åre kommun. Han kommer närmast från en tjänst som kontorschef för utbildningskontoret i Upplands-Bro kommun.

- Vi har på kommunstyrelsen idag tagit beslut om att anställa Kaj Söder. Jag tror att hans lugna och trygga ledarskap är precis vad vår kommun behöver, säger Daniel Danielsson (C), kommunstyrelsens ordförande.

Kaj är 49 år gammal, uppväxt i Uppsala men bor just nu i Enköping. Med sig har han 25 års erfarenhet inom offentlig verksamhet, varav 17 år som chef i olika kommuner. Han börjar sin anställning hos oss den 10 september.

- Det är med stor glädje och stolthet som jag tar mig an uppdraget som kommunchef i Åre kommun. För mig finns inget viktigare i livet än att genom mitt yrke bidra till bättre levnadsvillkor för andra människor. Jag ser fram emot att leda organisationen i arbetet mot ökad kvalitet och service. Det känns fantastiskt att få vara en del av och ta ansvar för att förverkliga kommunens mål, säger Kaj Söder.