Diskussion kollegor

Arbetsrättens spelregler är många och inte helt lätta att förstå eller följa. Uppstår det konflikter mellan arbetsgivare och arbetstagare – eller arbetstagare emellan – är det ytterst viktigt att navigera rätt för att komma till rätta med problemen.

Den 11 september bjuder Almi, Företagarna och Åre kommun in till en företagarträff. Mötesvärd denna gång är Företagarna Åre men du behöver inte vara medlem för att delta, utan alla företagare är välkomna på våra gemensamma företagarträffar – som dessutom är kostnadsfria för dig som deltagare. Syftet med träffarna är inte bara att få nya kunskaper eller inspiration, utan minst lika viktigt är att nätverka och utbyta erfarenheter med andra företagare samt knyta nya kontakter som kan leda till nya affärsmöjligheter.

Temat denna gång är "Personaljuridik" och föreläsare är en jurist från Företagarnas riksorganisation. För att föreläsningen ska bli av krävs minst 20 anmälda, så tipsa och uppmuntra andra företagare i ditt nätverk att anmäla sig så snart som möjligt – dock senast den 3 september!

Vi bjuder på matig macka och kaffe/te.

Tid och plats

  • Datum: Onsdagen den 11 september, klockan 18.30 - 20.30
  • Adress: Duveds Föreningshus, Hamrevägen 11, Duved

Anmälan