Foto: Fredrik Nordqvist, Johan Marklund 

Det händer mycket i vår kommun i sommar. Nu i juli genomförs många stora evenemang – vilket ska du vara med på?

Ett sexdagars-lopp med start på Åreskutan och mål i Norska Ålesund. NIAR har som mål att skapa ett fantastiskt event både för atleter och publik. NIAR strävar efter att skapa relationer och korsa sporten “adventure racing” med modern teknologi, sociala medier och livesändningar. NIAR tror att genom att förena sport och historia kan vi förena människor.

Mer information: niargames.com

Simma under Sveriges största vattenfall, cykla genom Norrlands vildmark och spring upp till målet på Åreskutans topp, Swedeman är en del av Xtreme Triathlon World Tour.

 

Mer information: swextri.com

Succen växer. Årefjällens nya game fair – Västgård i Kall. Mässans fokus ligger på lant- och friluftsliv med fiske, jakt, motor, skog, jord, hund och häst.

Mer information: vastgard.se/gamefair

En hel vecka fylld av olika löplopp i fjällmiljö. Kvartsmara, halvmara, minimaraton och fjällmaraton med flera. Nytt för i år är att evenemanget har smygpremiär för sin Tour de Fjällmaraton.

Mer information: fjallmaraton.se

En vecka fylld av golftävlingar på Åre Golfbana – en av fjällvärldens vackraste golfbanor. 

Mer information: aregolfklubb.com

Mer information

Klicka här för att läsa mer om Åre turistbyrå och om fler evenemang

 

 

 


Vill du att din verksamhet eller ditt evenemang ska synas i Åre turistbyrås kommunikationskanaler? Kontakta i så fall Åre turistbyrå på 0647-163 21 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..