Finns det något företag eller person som har gett dig särskilt bra service och ett vänligt bemötande? Eller vet du någon som borde uppmärksammas för nyföretagande eller hållbarhetsarbete?

Nu har vi öppnat nomineringarna för Guldstjärnan 2019, Årets nyföretagare och Åres hållbarhetspris. Nominera din favorit!

Gott värdskap och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap och vänligt bemötande är en framtidsfråga för Jämtland Härjedalen och därför arrangeras Guldstjärnan.


Finns det någon som har gett dig särskilt bra service och ett vänligt bemötande? Det kan vara i vilken bransch som helst, tänk brett och nominera den person och det företag som du tycker ska få årets guldstjärna.

 

Guldstjärnan delas ut årligen till årets serviceperson och årets serviceföretag i Jämtland. Nu har du chansen att lyfta fram dem som gör det där lilla extra här i Åre kommun. Vinnarna i Åre presenteras på Åredagen i höst och går sedan vidare till en länsfinal i januari 2020.


Utmärkelserna tilldelas den person samt det företag/arbetsplats som på ett särskilt förtjänstfullt sätt visat hög servicegrad och ett vänligt bemötande. Senast söndag den 18 augusti vill vi att du skickar in ditt förslag på kandidater. 

 

Klicka här för att nominera

Priset årets nyföretagare i Åre kommun är en uppmuntran till nystartade företagare och ett sätt att öka allmänhetens fokus på entreprenörskap. Urvalskriterierna är att företaget ska ha varit verksamt i något eller några år, visa en positiv utveckling i företaget och vara en förebild för dem som funderar på att starta företag.

 

Kommunstyrelsens presidium beslutar vem som får priset. Vinnaren presenteras på Åredagen i höst. Senast söndag den 18 augusti vill vi att du skickar in ditt förslag på kandidater.  

 

Klicka här för att nominera

Årets hållbarhetspris går till en privatperson, aktör eller ett företag/organisation inom offentlig, privat eller ideell verksamhet som bäst bidrar till att stärka ett eller flera av de sex prioriterade områdena:

 

  • ett jämlikt och jämställt samhälle
  • hållbara samhällen
  • en samhällsnyttig och cirkulär ekonomi
  • ett starkt näringsliv med hållbara affärsmodeller
  • hållbara och hälsosamma livsmedel
  • stärkt kunskap och innovation

Kommunstyrelsens presidium beslutar vem som får priset. Vinnaren presenteras på Åredagen i höst. Senast söndag den 18 augusti vill vi att du skickar in ditt förslag på kandidater.  

 

Klicka här för att nominera