Vilken person och vilket företag är värd en guldstjärna för att de ger exceptionellt bra service? Det visar sig när vi delar ut årets guldstjärna. Du kan vara med och påverka resultatet genom att nominera kandidater och rösta!

God service och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap är en framtidsfråga för vårt län. Därför delar kommunerna i länet, länsstyrelsen och Jämtland Härjedalen turism ut priset Guldstjärnan.

Tävlingen går till så här: 

  1. Du nominerar personer och företag i kommunen som du tycker ska lyftas fram för att de ger exceptionellt god service. Nomineringsperioden pågår fram till 15 september. Nominera här
  2. Bland de nominerade röstar varje kommun fram sina finalister som går vidare för att tävla om länstiteln. 
  3. Länstiteln avgörs i januari 2018. 

Den person och det företag som på ett särskilt förtjänstfullt sätt visat hög servicegrad och ett vänligt bemötande vinner årets guldstjärna. 

Kriterier 

Den person och det företag eller arbetsplats som på ett särskilt förtjänstfullt sätt visat särskilt hög servicegrad och ett gott värdskap vinner årets guldstjärnor! De kriterier som företaget eller personen ska uppfylla är:

• är en god förebild för Jämtland Härjedalen 

• bidrar till att länet uppfattas som mycket positivt, vänligt och välkomnande 

• har gjort sig förtjänt av utmärkelsen i sin gärning, yrkesroll eller företagande 

• förknippas med lyhördhet och gott bemötande 

• bidrar till att verksamheten uppfattas som gästvänlig.