Foto: Mittstråket

Till Mittstråket räknas E14, Mittbanan genom Sundsvall, Ånge, Bräcke, Östersund, Krokom, Åre. Vi behöver din hjälp!

Välkommen till en undersökning som samverkansprojekt Mittstråket* står bakom. Undersökningen är en del i arbetet med att ta fram en affärsplan med förslag på åtgärder för ökad andel buss- och tågresor i Mittstråket som sträcker sig från Sundsvall till Storlien.

Undersökningen hoppas vi ger oss ökad kunskap om dina resor idag och hur du vill du resa i framtiden. Med den informationen kan vi göra rätt åtgärder och investeringar.

Dina svar behandlas konfidentiellt och sammanställs tillsammans med alla andras svar till tabeller och diagram.
Gå till enkäten

Tack på förhand för din medverkan. Dina svar är av stor vikt för vårt fortsatta utvecklingsarbete.
Vid eventuella frågor kontakta:

Vid frågor om syfte och fortsättning, vänligen kontakta För beställaren: Christin Borg e-post:  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Det är företaget Trivector som anlitats för att genomföra undersökningen. Vid praktiska frågor om enkäten vänligen kontakta Jonas Åström, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

* I projekt Mittstråket samverkar kommunerna Åre, Krokom, Östersund, Bräcke, Ånge, Sundsvall samt Region Västernorrland, Region Jämtland Härjedalen, Trafikverket och Länsstyrelsen Västernorrland med stöd från Regionala utvecklingsfonden. Vi gör investeringar och åtgärder som öppnar upp och länkar samman människor, företag och samhällen. Läs mer på mittstråket.se