Bild på cirklar

Nu är det dags att nominera personer till Åre kommuns Kulturpris, Tillgänglighetspris och Ungdomsledarstipendium.

  • Kulturpris
    Vet du någon eller några som gjort värdefulla insatser inom Åre kommuns kulturliv och är värd att få 2018 års Kulturpris? 

  • Tillgänglighetspris
    Vet du någon eller några som gjort värdefulla insatser för tillgängligheten för personer med funktionsnedsättning i Åre kommun och är värd att få 2018 års Tillgänglighetspris?

  • Ungdomsledarstipendium
    Vet du någon eller några som gjort värdefulla insatser inom Åre kommuns föreningsliv och är värd att få 2018 års Ungdomsledarstipendium?


I nomineringen ska det finnas en motivering och framgå att kandidaten är folkbokförd i Åre kommun. Priserna och stipendiet är på 5 000 kr var och delas ut på "Årets fest" på Holiday Club i Åre den 14 november. 

Praktisk information

Skicka din nominering till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 18 oktober, skriv vilket pris det gäller i ämnesraden. Det går också att skicka nomineringen per post till följande adress:

Åre kommun
Box 201
837 22 Järpen

Märk vilket pris det gäller.

Kontakt

Vid frågor om stadgar och övrig information, kontakta oss på 0647-162 14 eller via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.